Vuokra-asunnot

Liedon Asunnot Oy

Liedon Asunnot Oy:llä on yhteensä 346 vuokra-asuntoa aivan Liedon keskustassa ja Tarvasjoella. Lisätietoja asunnoista ja neliövuokrista alla olevasta linkistä.

pdf Vuokra-asuntojen neliöhinnat v.2020

Asunnoista peritään 1-3 kuukauden vuokran suuruinen vuokratakuu.

Hakeminen

Hakemuslomakkeen voi tulostaa alla olevasta linkistä tai noutaa kunnan asiointipisteestä.

pdf Asuntohakemus

Hakemuksen palautus

Hakemus liitteineen palautetaan kunnanviraston asiointipisteeseen tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen kirjaamo(a)lieto.fi. Tarvittavat liitteet ovat palkkatodistus tai eläketodistus sekä viimeisin verotustodistus (ei verokortti).

Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta, ja se voidaan uusia myös puhelimitse tai sähköpostilla. Hakemuksessa tulee kertoa selvästi omin sanoin asunnontarve. Hakemusta on täydennettävä, mikäli hakijan olosuhteissa tapahtuu muutoksia

Asukkaiden valinta

Liedon Asunnot Oy:n hallituksella on joka kuukauden toinen keskiviikko asukasvalintakokous, jossa valitaan asukkaat edellisen kuukauden aikana irtisanottuihin asuntoihin. Hakemus liitteineen tulee jättää viimeistään kokousta edeltävänä maanantaina, jotta ehtii käsittelyyn.

Valinnassa otetaan huomioon asunnontarve, tulot ja varallisuus. Asuntoja voivat hakea myös ulkopaikkakuntalaiset, mutta etusijalle asetetaan kunnan omat asukkaat ja Liedossa työssä käyvät.

Tiedustelut Marjo Naatula p. 050 5965027

Vuokraovi.com on valtakunnallinen nettipalvelu vuokrakohteiden kysyntä- ja tarjontatiedon välittämiseen.