Kirjastokortti ja tunnusluku

Kirjastokortti

Henkilökohtaisen kirjastokortin ja tunnusluvun saat kaikista Vaski-kirjastoista täyttämällä kirjastokortin hakulomake ja esittämällä kuvallisen henkilötodistuksen. Allekirjoituksellasi sitoudut vastaamaan kortillasi lainatusta aineistosta.

Alle 18-vuotiaalta lainaajalta vaaditaan huoltajan suostumus kirjastokorttiin ja tunnuslukuun. Tunnuslukua tarvitaan lainausautomaatin, verkkokirjaston ja tietokoneiden käyttöön. Alle 18-vuotiaan lainoista vastaa huoltaja.

Kortin omistajana sitoudut ilmoittamaan kirjastoon osoitteen- ja nimenmuutoksesi. Säilytä kirjastokorttisi huolellisesti. Kortin katoamisesta on syytä viipymättä ilmoittaa kirjastoon. Kadonneen kirjastokortin tilalle annetusta kortista peritään maksu.

Vaski-kirjaston asiakkaana voit lainata samalla kortilla kaikissa Vaski-kirjastoissa.

Vaski_kortti 2011.gif

Tunnusluku

Liedon kirjastossa lainaus tapahtuu lainausautomaatilla. Automaatin käyttöön tarvitset kirjastokortin lisäksi tunnusluvun. Tunnusluku on nelinumeroinen numerosarja, jonka saat kirjastosta. Kirjastokortilla ja tunnusluvulla voit myös uusia lainojasi, tehdä varauksia ja päivittää omia tietojasi Vaski-verkkokirjastossa. Kirjaston omatoimialueelle pääset joka päivä klo 07.00-21.00 kirjastokortilla ja tunnusluvulla.

Yhteisökortti

Koululuokat ja päiväkotiryhmät voivat saada käyttöönsä ns. yhteisökortin. Sen käytöstä vastaa yhteisön ilmoittama vastuuhenkilö. Yhteisökortilla ei saa lainata aineistoa omaan käyttöönsä. pdfYhteisökorttianomuslomake

Kulttuurikortti

 Lue lisää Kulttuurikortti

Henkilörekisteriseloste

Vaskikirjastojen rekisteriseloste (Henkilötietolaki 523/99 10 §)
(Henkilötietolaki 523/99 10 §)