Lieto-viikko

Lieto-viikko on elokuussa järjestettävä kulttuuritapahtumien runsaudensarvi, josta voit valita itsellesi tai vaikka koko perheelle sopivat meiningit.

Perinteinen Lieto-viikko järjestetiin taas 11.-20.8.2017. Tarjolla oli monipuolista tapahtumatarjontaa ympäri kuntaa. Ohjelmassa monenlaista kulttuuria, liikuntaa, musiikkia, luonnonläheisyyttä, hengellisyyttä, markkinahumua sekä opastettuja kotiseutukierroksia.

Lieto-viikon palaute ja kiitokset

Tervehdys Lieto-viikon aktiivitoimija, yhteistyökumppani sekä kotiseuden ja kulttuurin ystävä!

Lieto-viikko on nyt ohi tältä vuodelta. Vaikutelma ja tuntuma on erittäin positiivinen täällä päässä, kaikkialla missä ehdittiin käymään, tunnelma ja tapahtumat näyttivät mahtavilta! Toivottavasti siellä kentällä on pääasiassa sama fiilis.

Pääsette kertomaan tunnelmianne viestin lopussa olevan linkin kautta ja toivommekin aktiivista vastausintoa, tiedätte kyllä miksi :)

Olemme kiitollisia, jos saisimme vastauksenne kyselyyn 4.9. mennessä, kiitos!

Isoin kiitos kuuluu teille, aktiivit ja toimijat! Olette yhteistyössä toistenne ja kunnan kanssa tehneet upean tapahtumien viikon, jälleen! Nautiskellaan ja mehustellaan oikeutetusti pitkään ennen kuin aletaan suunnitella ensi vuotta.

Hyvää syksyä kaikille!

Liedon kunnan puolesta,
Arttu & Suvi

Linkki paulautekyselyyn:
https://link.webropolsurveys.com/S/BEE89F05625268E2

Lisätietoja:

Arttu Eteläpelto 050 5690 952
Suvi Torikka suvi.torikka@lieto.fi

Lieto-viikko 2017