Lieto-viikko täyttää koko kunnan kulttuuritapahtumilla

Julkaistu 7.8.2018 klo 9.01

Festarikansalle SmugglerRok4 ja lapsille omat kulttuuripäivät!

Taas on tarjolla kulttuuria koko Liedon täydeltä!

Tarvasjoen kyläkarnevaaleilla kilpaillaan kuka on vahvin, Vierunkoskella pääsee kalastamaan kilpaa ja kirpputorilla jaetaan ämpäreitä. Vanhalinnassa koko perheen taidetyöpaja ja nuorille tarjolla pesäpallotapahtuma. Tänä vuonna palautimme historiasta myös Lasten kulttuuripäivät osaksi Lieto-viikkoa - lapsille suunnattua, mutta kaikille muillekin soveltuvaa ohjelmaa on koottu jälkimmäiselle viikonlopulle 17.-19.8.

Paikallistapahtumien täyttämää Lieto-viikkoa vietetään 10.-19.8.

Lieto-viikon ohjelma tarjoaa mahdollisuuden tutustua monipuolisesti laajalti levittäyneeseen Liedon kuntaan. Mahtipontisen aloituksen Lieto-viikolle takaa SmugglerRok4  nimekkäällä artistikattauksellaan 10.-12.8. Sunnuntaina kaikille avoimessa perhepäivässä SmugsuRokissa pääesiintyjänä Ida Paul ja Kalle Lindroth.

Lieto-viikon ohjelma on kunnan koordinoimaa, mutta sisältö on pääosin paikallistoimijoiden aikaansaannosta. Viikolla tapahtumia riittää kunnan laidalta laitaan ja lopuksi vietetään Lieto-päivän juhlaa 19.8. esitellen uudistunutta kunnantaloa, kirjastoa sekä pihapiiriin valmistunutta liikennepuistoa. Lieto-viikon koko ohjelmaan pääset tutustumaan osoitteessa www.lieto.fi/lietoviikko sekä Facebookissa @Lietoviikko.

Tervetuloa Lieto-viikolle - kaikki on kutsuttu!

Lieto-viikko verkkosivuilla

Suvi Torikka Tuottaja
040 822 4414, suvi.torikka(at)lieto.fi

Arttu Eteläpelto Kulttuurisihteeri
050 569 0952, arttu.etelapelto(at)lieto.fi

Föli, seudullinen joukkoliikenne

Seudullisen joukkoliikenteen käyttö Turun kaupunkiseudulla on helppoa ja edullista riippumatta kuntarajoista. Pääset Föli-linjoilla helposti kauempaakin melkein kaikkiin Lieto-viikon tapahtumiin.

Katso Föli-linjojen tapahtumakohtaiset reitit ja aikataulut: www.foli.fi/fi/aikataulut-ja-reitit/aikataulut