Kuvataiteen perusopetus

I TUUBI punainen.jpg

KUVATAITEEN PERUSOPETUS

Lasten ja nuorten kuvataiteen perusopetus on peruskoulun ulkopuolinen koulutusjärjestelmä, jonka rooli on syventää perusopetuksen taidekasvatusta ja luoda edellytyksiä hankkiutua taiteen ammatillisiin opintoihin. Opetus on tavoitteellista taidekasvatusta, joka on suunnattu lapsille ja nuorille.

Opetuksen tavoitteet perustuvat kuvataiteen valtakunnallisten opetussuunnitelmien yleisen oppimäärän perusteisiin, joita sovelletaan paikallisolosuhteissa. Opetus on kaikissa toteutumismuodoissaan maksullista. Vapaaehtoisuus ja maksullisuus erottavat sen varsinaisesta perusopetuksesta. Tavoitetasoltaan ja taideaineiden valikoimiltaan taiteen perusopetus on peruskouluopetusta vaativampaa ja monipuolisempaa.

Opetuskokonaisuuden laajuus on 500 oppituntia ja se on Liedossa mahdollista suorittaa noin kuudessa vuodessa. Opiston ensimmäinen kuvataiteen perusopetuksen päättötodistus suoritettiin syksyllä 2009. Opiskelijaksi ilmoittaudutaan vuodeksi kerrallaan. Syksyllä 2016 aloittaneet opiskelijat jatkavat nyt toisen vuosikurssin opiskelijoina. Uudet opiskelijat ilmoittautuvat syksyllä, aiemmin opiskelleet ovat ilmoittautuneet jo keväällä.
 

Kuvataiteen perusopetus, uudet opiskelijat

Lieto-opiston taidetilat                    140€/ 52t, sis. opetusmateriaalit

Uudet opiskelijat n. 7- 10 v.                   ma klo 16.00- 17.30, Jaana Aarikka
Uudet opiskelijat n. 7- 10 v.                   su klo 16.00- 17.30, Seija Honkanen
Uudet opiskelijat n. 10-13 v.                  pe  klo 16.00- 17.30, Maria Lukala


 

DSC_1109.JPG

DSC_1111.JPG