Iltapäivätoiminta

Koulumme 1.-2. -luokkalaisille tarkoitettu iltapäiväkerho toimii koulumme tiloissa. Kerho toimii jokaisena koulupäivänä koulun päättymisestä klo 16.30 saakka.

Kuva iltapäiväkerhosta.jpg

Syysterveiset  2019  Ilmaristen iltapäiväkerhosta!

Syyslukukausi hurahti käyntiin ja myös me Ilmaristen Iltapäiväkerhon väki toivotamme lapsenne ilomielin tervetulleeksi viettämään mukavia hetkiä kanssamme!

Kerhopäivä alkaa heti koulupäivän päättyessä ja toiminta päättyy klo 16.30. Kerho on avoinna muina koulupäivinä paitsi päätöspäivinä. Kerhossa ohjaajana toimivat koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat Jaana Sinervo ja Päivi Vähä-Kurki, nuoriso-ohjaaja Irma Ilomäki ja liikunnanohjaaja Silja Ranta.

Yhteystiedot p. 050-4419804 klo 12.00 - 16.30 välisenä aikana.

Olemme saaneet kellarissa sijaitsevan kerhotilan takaisin käyttöömme ja aina jokaisen kerhopäivän alussa kokoonnumme kellarikerhon tiloissa. Leikki on lasten työtä, sanotaan. Leikki kehittää lasta monin tavoin, siksi kerhostakin löytyy monenlaista leikkimiseen tarkoitettuja leluja mm. legoja ja lautapelejä, joita lapset saavat päivän aikana vapaasti käyttää. Lisäksi kerhossa on esim. liikuntaa, kädentaitoja, pelejä, leikkejä sekä visailuja ja lukuhetkiä. Hyödynnämme myös koulun tiloja mahdollisuuksien mukaan.

Toiminnassa varataan aikaa myös koulutyöhön liittyvien tehtävien tekemiseen. Vastuu lapsen läksyjen tarkastamisesta on vanhemmilla ja lukuläksy jää aina kotiin luettavaksi.

Kerhopäivän aikataulu:

                                            klo 11.00-13.00                  ulkoilu

                                            klo 13.00-13.30                  välipala

                                            klo 13.30-14.00                  läksyjen teko

                                            klo 14.00-15.00                  toimintaa                          

                                            klo 15.00-16.30                  ulkoilu

Jos syksy on lämmin, ulkoilemme mahdollisimman paljon. Sään kylmetessä toimintamme kerhotiloissa lisääntyy.. Ulkoilu on olennainen osa kerhopäiväämme, joten säänmukainen vaatetus tulee ottaa huomioon.

Suosittelemme myös vaatteiden ja kenkien nimikoimista.

Noudatamme kerhossa koulun järjestyssääntöjä, jotka löytyvät Ilmaristen koulun netti-sivuilta. Lisäksi laadimme kerholaisten kanssa yhteiset kerhosäännöt.

Halutessanne olette tervetulleita tutustumaan kerhomme toimintaan kerhopäivän aikana ja keskustelemaan ohjaajien kanssa.

HUOM!

Mikäli lapsenne on poissa, tulee huoltajan ilmoittaa siitä kerhoon soittamalla tai tekstiviestillä. Lapsen oma tai sisaruksen ilmoitus ei riitä.  

Antoisaa yhteistyötä ja aurinkoista syksyä teille kaikille!

Terveisin, Iltis-ohjaajat