Ilmaristen koulukirjasto

Ilmaristen yhtenäiskoululla toimii oma koulukirjasto. Koulukirjasto on auki kolmena päivänä viikossa, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Ilmaristen yhtenäiskoulun koulukirjasto on todella aktiivisessa käytössä: hiljaista hetkeä kirjastossa ei juurikaan ole. Kirjoja lainataan huimaa tahtia ja uutuudet lähtevät Ilmaristen lasten ja nuorten käsiin vauhdilla hyllystä.

Ilmaristen koulukirjastosta voit lainata Vaskikirjastojen kirjastokortilla niinä päivinä, kun kirjastonhoitaja on paikalla. Lainattavissa on jatkuvasti uudistuva kokoelma kauno- ja tietokirjallisuutta. Kirjastonhoitaja antaa mielellään vinkkejä, ellet tiedä mitä lukisit seuraavaksi, mutta kannustaa myös itsenäiseen kokeilemiseen ja kokoelmasta etsimiseen. Toiveena on, että koulukirjaston kokoelma ja palvelut tulevat jokaiselle oppilaalle todella tutuksi kouluvuosien aikana!

Muuta mukavaa koulukirjastossa

Jos tarvitset apua esitelmän tekoon tai sinua kiinnostaa jokin aihe, auttaa koulukirjaston henkilökunta sinua mielellään etsimään hyvät tiedonlähteet, niin sähköiset kuin paperisetkin. Koulukirjasto tarttuu myös aikataulujensa puitteissa mielellään projekteihin ja tapahtumiin: Ilmaristen koulukirjaston on tarkoitus olla lukuharrastuksen ylläpitäjän ja tiedonhaun innoittajan lisäksi osa koulun aktiivista arkea ja oppilaiden taidonnäytteiden näyteikkuna.

IMG_3249.JPG