Avoin päiväkoti Perhepesä

Avoin päiväkoti Perhepesä keskustassa ja avoin päiväkoti Liedon asemalla tarjoavat lietolaisille lapsille ja heidän vanhemmilleen mukavaa yhdessäoloa leikin, laulun ja askartelun parissa. Toiminta on lastentarhanopettajan  suunnittelemaa ja ohjaamaa.

Avoimen päiväkotitoiminnan lisäksi, Perhepesässä toimii Mannerheimin lastensuojeluliiton Liedon paikallisyhdistyksen Vauvakahvila ja Perhekahvila.
MLL:n Vauvakahvila toimii yhteistyössä avoimen päiväkodin kanssa.

Aseman avoin päiväkoti toimii keskiviikkoisin klo 9-12 Liedon seurakunnan toimitilassa, osoitteessa Elotie 26. Tervetuloa!

Toiminta

Joka kerralla on suunniteltua toimintaa askarteluhuoneessa sekä ohjattu musiikkihetki vanhemmille ja lapsille. Muusta ohjelmasta tiedotamme Avoin varhaiskasvatus -sivulla kohdassa "Ajankohtaista".

Lapset löytävät avoimesta päiväkodista leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa toisista vanhemmista.
 

Avoimeen päiväkotiin,saa tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja osallistuminen on maksutonta. Toiminta on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja aikuisen on oltava mukana.

Avoin päiväkoti noudattaa Liedon koulujen toiminta-aikaa, joten koulujen loma-aikoina  ei ole toimintaa.

 Vauvojen iltapäivä Perhepesässä maanantaisin klo 13.30- 15.30. (ei tarvita ilmoittautumista). Toiminta on suuunniteltua ja ohjattua.  TERVETULOA mukaan!

 

pdf kesätoiminta 2018

pdf Avoimen päiväkodin toiminta syksy 2018

pdf sähly 2018