Kesäduuni 2018 -rekrytointitapahtuma Lietohallissa 18.1.

Julkaistu 7.12.2017 klo 15.36

Yrittäjä/työnantaja- koppaa nuori töihin

Tule mukaan Liedon omaan koulutus- ja rekrytointitapahtumaan Lietohalliin 18.1.2018 klo 13 - 16. Kaksiosaisen tapahtuman kohderyhmänä on noin 1000 lietolaista ja Liedossa opiskelevaa nuorta.

Aamupäivän aikana tapahtumaan osallistuvat yläkoulujen 8. ja 9. luokkalaiset, iltapävällä lukion ja ammattikoulun opiskelijat sekä TE-toimiston nuoret työnhakija-asiakkaat.

Kesäduuni 2018 -tapahtumaan voivat osallistua myös Turun lukioissa ja Turun ammatti-instituutissa opiskelevat lietolaiset

Ilmoittautuminen tapahtumaan on  päättynyt.

Mahdollisuuksia yrityksellesi:

  • Kontaktoi nuoria työnhakijoita ja esittele yritystäsi. Tule tapaamaan nuoria henkilökohtaisesti. Varaa esittely/haastattelutilat kesätyöntekijöiden valintaan. Kerro työssäoppimismahdollisuuksista ammatillisille opiskelijoille.
  • Näkyvyys nuorille ja nuorten huoltajille iltatilaisuudessa. Osoita, että yrityksesi tarjoaa mahdollisuuksia Liedon nuorille.
  • Yritysesittelyt yläkoululaisille: voit tarjota tietoa TET-mahdollisuuksista ja miten teille voi hakea!

Lisätietoja yritysosallistujalle

Esittelypiste

Mukaan ilmoittautuville yrityksille varataan oma esittelypiste tapahtuman ”yrityskylästä”. Paikka on varattuna yritykselle koko tapahtumapäivän ajan.

Yrityksen käyttöön varataan esittelypöytä ja tuoli, tarvittaessa useampia tuoleja. Yritys voi tuoda mukanaan myös omaa markkinointimateriaaliaan. Tarvittaessa yritykselle varataan käyttöön sähköpistoke, tästä mainitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Yrityksen edustajaa toivotaan paikalle erityisesti iltapäivän tapahtuman ajaksi klo 13 alkaen. Tuolloin paikalla ovat lietolaiset nuoret työnhakijat ja toisen asteen opiskelijat. Nuoret tulevat paikalle kahdessa erässä (klo 13 ja klo 14.30).  Tietoa avoimista tai hakuun tulevista työtehtävistä toivotaan ennakkoon, jotta niistä voidaan tehdä koosteita tapahtumaan ja nuoret voivat valmistautua tilaisuuteen. Mainitkaa montako työntekijää etsitte ja mihin tehtäviin ilmoittautumisen yhteydessä.

Yritysesittely- ja haastattelutila

Yritys voi varata haastattelukäyttöön  pukuhuonetiloja pienten yritysesittelyjen tai ryhmähaastattelujen järjestämiseen.  Ilmoita halusi tilojen käyttöön ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisäksi yläkerran juoksurata on käytettävissä henkilökohtaisten haastattelujen järjestämiseen, haastatteluja voi jatkaa klo 16 jälkeen.

Yritysesittelyjuliste

Novidan liiketalouden opiskelijat toteuttavat yrityksen antamien tietojen mukaan kullekin yritykselle yritysesittelyjulisteen aamupäivän tapahtumaa varten.  Tätä varten pyydetään ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä lisätietoja. Julisteen tarkoituksena on esitellä yritystä tapahtumaan aamupäivällä osallistuville yläkoululaisille ja kertoa mm. yrityksen toimialasta, eri työtehtävistä, joita yrityksessä on ja niiden edellyttämästä koulutuksesta sekä mikä on oikea tapa lähestyä yritystä TET-jaksojen osalta.

Pysäköinti

Parkkipaikat on varattu tapahtumaan osallistuville yrityksille lietohallin vierestä

Kahvio

Tapahtumapäivän aikana Lieto-hallin aulatilassa palvelee  oppilaskuntien kahvio.