Kierrätyskeskus

Kisälli toimii Liedon ja Auranmaan kuntien alueen kierrätyskeskuksena. Tavoitteenamme on saada käyttökelpoinen kodin tavara kiertoon ja näin pienentää luonnonvarojen kulutusta sekä tavaroiden tuotannosta koituvaa ympäristön kuormitusta.

Kisällin myymälä

Monipuolinen valikoima

 • huonekaluja,
 • kunnostettuja kodinkoneita ja muita sähkölaitteita,
 • taloustavaroita, kirjoja, leluja ym.

Valikoima vaihtuu viikoittain – tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä!

Kaikki myymämme sähkölaitteet ovat korjattu ja huollettu Kisällin sähkölaitehuollossa, joka on TUKES:n hyväksymä.
 

Vastaanotamme

Kisälli ottaa maksutta vastaan myyntikelpoista ja ehjää tavaraa, esimerkiksi huonekaluja, kodinkoneita, elektroniikkaa, taloustavaroita, leikkikaluja, astioita ym.  - ei kuitenkaan vaatteita, rakennustarvikkeita, huonokuntoisia/rikkinäisiä tavaroita tai likaisia astioita (kierrätysmaksu). Kierrätysneuvojamme neuvoo mielellään jätteiden lajiteluun liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoa lajittelusta löydät myös Jätteiden ABC stä.

Otamme vastaan kaikenlaisia huonekaluja, joille löytyy kysyntää. Kisällin kierrätysmyymälän kautta saamme niille uudet käyttäjät. Samalla kun tuot kierrätyskelpoista tavaraa meille, tuet samalla työllistämistä.

Kun olet tuomassa Kisälliin huonekaluja tai tarvitset tavaroillesi tai kalusteillesi kuljetusta, arvioi ensin niiden kunto, jotta voit varautua mahdollisiin kierrätysmaksuihin. Kierrätykseen kelpaamattomia huonekaluja ovat esimerkiksi rikkinäiset, likaiset, naarmuuntuneet, homeiset tai tunkkaiset, puuttuu osia, korjattu tai maalattu itse, kissan raapimat tms. Kierrätysmaksu voidaan periä myös tuotteesta, jolle ei ole kysyntää.

Mikäli sinulla on pelkästään uudelleenkäyttöön soveltumattomia tuotteita tai kalusteita, suosittelemme viemään ne suoraan Topinojan jätekeskukseen. Näin voidaan välttää myös turhaa ajamista ja lastaamista. Voit myös ottaa yhteyttä myymälään sähköpostitse ja tiedustella lisää kierrätysmaksuista tai tavaroista, joita otamme vastaan.

KOTITALOUKSILTA MAKSUTTA:

 • kaikenlaiset (myös rikkinäiset) sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kodinkoneet yms. Ainoastaan puretuista ja ammattikäyttöön tarkoitetuista laitteista veloitetaan käsittelymaksu.
 • vaaralliset jätteet (ei lääkkeitä), esim. maalit, akut, paristot, loisteputket, öljyt (maks. 20 l:n astioissa), öljynsuodattimet, torjunta-aineet, kemikaalit
 • rauta- ja muut metalliromut (esim. kiukaat, kattopellit, polkupyörät, ruohonleikkurit - ei kuitenkaan romuautoja)

YRITYKSILTÄ:

 • maksutta tuottajavastuun piiriin kuuluvia kokonaisia sähkö- ja eletroniikkalaitteita
 • maksua vastaan muita sähkö- ja elektroniikkalaitteita (nk. b2b-laitteet)
 • loisteputkia ja purkauslamppuja (maks. 300 kpl)

Kuljetuspalvelumme  noutaa tavarat tarvittaessa.

Kuljetusveloitukset:

Lieto postinumero 21420 12 €
Liedon kunnan alueella muut postinumerot 16€

Muut kunnat 12 € + 0,90 €/km (kohteeseen)

Lastausajan ylittäessä puoli tuntia, veloitus 15 € / hlö / alkava tunti, laskutus puolen tunnin tarkkuudella.

Kierrätysmaksut 1.1.2018 alkaen:

 • 8 € / kpl pienet huonekalut (tuoli tms.)
 • 13 € / kpl keskikokoiset huonekalut (nojatuoli tms.)
 • 18 € / kpl isot huonekalut (sohva tms.)
 • Muut pienerät (n. 20 l.) esim. VHS-kasetit, sukset, monot 2,50 €
 • Vaikeasti kierrätettävien tuotteiden (sängyt ja niiden rungot, kirjahyllyt, sitterit, lasten turvaistuimet, lastenrattaat) vastaanotosta peritään kierrätysmaksu.

Kierrätysmaksuilla katetaan huonokuntoisten ja vaikeasti kierrätettävien huonekalujen kierrättämisestä aiheutuvia kustannuksia.