Varausten itsepalvelunouto

Voit itse hakea varaamasi aineiston kirjaston varaushyllystä sen sijaan että jonotat kirjaston asiakaspalveluun. Toimii myös itsepalveluaikana joka päivä klo 07.00-21.00!
 

Saat valintasi mukaan sähköpostitse tai tekstiviestinä ilmoituksen saapuneesta varauksesta. Ilmoituksessa näkyy henkilökohtainen varausnumerosi, varattu aineisto ja milloin varaus tulee viimeistään noutaa.

Ota mukaan kirjastokortti noutaessasi varaamaasi teosta. Automaatilla lainaamiseen tarvitset myös kirjastokortin nelinumeroisen tunnusluvun, eli pin-koodin.

Varaamasi teoksen noutamiseksi tarvitset noutoilmoituksen, sillä löydät teoksen varaushyllystä siitä löytyvän varausnumeron perusteella. Huomaa, että teosta ei ole lainattu sinulle valmiiksi!

Huomaa myös, että joku toinen on voinut varata itselleen saman kirjan, joten on tärkeää, että lainaat juuri oman niteesi varausnumeron perusteella!

Jos et löydä varaamaasi teosta varaushyllystä tai varaamasi teoksen lainaaminen ei onnistu, kysy neuvoa kirjaston asiakaspalvelusta!

varaus.jpg